Blog

Guide til køb af trådløse høretelefoner

Guide til køb af trådløse høretelefoner

3 skarpe til dig, der er på udkig efter høretelefoner

Uanset om du elsker musik, lydbøger eller podcast, er du stadig en del af en digital verden og en del af et støt stigende forbrug af høretelefoner til fornøjelse. Vi forstår dig godt, og vi prøver at forstå dine behov bedst muligt. Vi har derfor lavet en liste med 3 råd til at finde gode høretelefoner. Den kan du følge for at få mest for dine penge nu og på længere sigt.

Derfor har vi et gennemtestet og godt alternativ til dig, der er på udkig efter trådløse hovedtelefoner, et bluetooth headset.

 

 

Kablet eller trådløst?

 

Sørg for at tænke fremad og få fremtidssikret dig selv
 

I 2020 er det et valg, om du skal gå trådløst eller forblive kablet, når det kommer til valg af hovedtelefoner. I dag produceres de fleste telefoner uden mulighed for at kunne tilslutte dine høretelefoner gennem kabel. Altså er det trådløse hovedtelefoner, der vinder indpas. Det betyder for de fleste, at der kun er én mulighed, trådløse hovedtelefoner. Dog skal det også siges, at der stadig er en del mennesker, der har en lidt ældre mobil. Her skal overvejelsen gå på, om du vil investere lidt mere på nuværende tidspunkt for at få fingre i et par gode hovedtelefoner, eller om du først vil købe nye høretelefoner med din næste mobil.

 

Vi synes, at din største overvejelse skal dreje sig om din frihed. Her tænkes der, om du altid skal være tæt på din mobil for at kunne høre musik eller lydbog, om du skal være forbundet med din mobil, så at sige, eller om du foretrækker at kunne lægge mobilen fra dig? Her giver en trådløs løsning også mulighed for større anvendelighed i hverdagen, i lidt friere rammer.

 

Wavell ONE’s trådløse feature giver dig fx en større anvendelsesmulighed. Du kan tilslutte dig både mobil, computer, tv og alle andre bluetooth-enheder. På grund af den trådløse tilslutning kan du lægge irritationen over kablet bag dig og give dig selv mere frihed, mindre besvær, og du kan gøre det simpelt at anvende høretelefoner.

 

 

Høretelefoners kunnen

 

 

Investér i det, du har brug for, og ikke, hvad du tror, du har brug for. 

I 2020 er der kommet rigtig mange udbydere til på det danske marked for høretelefoner, og du har i kategorien ”trådløse høretelefoner” over 100 produkter at vælge mellem. I en kamp om kunderne er det for producenterne et hurtigløb at kunne udvikle den nyeste teknologi og præsentere den først. Det er noget af et kapløb. For mange brands resulterer det i at introducere allerede kendte teknologier fra over-ear-hovedtelefoner i in-ear-hovedtelefoners mindre størrelse. Dette kan være gode teknologier, som fungerer godt/grundet en stor formfaktor. Dog er det resultat, der kan opnås på nuværende tidspunkt, markant større end in-ear-hovedtelefoners egentlige størrelse. Derved forsvinder den egentlige frihed tiltænkt i en kompakte trådløse høretelefon. Faren er her, at in-ear-hovedtelefonerne bliver for store, idet de skal kunne rumme for meget, i vores optik. Vi går derfor en anden vej.

 

De stabile teknologier er værd at overveje her i begyndelsen af 2020. De er som følger: vand - og støvafvisning, mikrofoner, funktionsknapper, batterilevetid og lydformat. Du skal kunne forvente, at dine høretelefoner skal kunne holde til en tur i badet, at der er en mikrofon, der er brugbar til telefonsamtaler, funktionsknapper, der gør mobilen overflødig, batterilevetid, der holder til en hel dag, og et lydformat, der ikke komprimerer lyden mere end højst nødvendigt.

 

Standarten for Wavell One er fx vand - og støvafvisning, IPX5-rating (kan bruges i badet), mikrofoner med aktiv støjdæmpning, funktionsknapper til pause, lydjustering og med mulighed for at afspille næste eller sidste sang. Wavell One har også en batterilevetid på 7 + timer og lyd, der understøtter aptX og AAC (højeste lydformat, Androide og Apple IOS understøtter).

 

 

Pasform og design

 

 

 

Dine høretelefoner skal aldrig være til besvær, men være en integreret del at din hverdag

Formen og designet på trådløse in-ear-høretelefoner skabes ofte efter de features, som høretelefonerne skal have. En lang batterilevetid er ofte lig med et stort batteri, som resulterer i store over-ear høretelefoner eller in-ear høretelefoner, der sidder langt ude af øret. Her er tyngdepunktet i en høretelefon ganske vigtigt for både pasform og lyd. Jo længere inde i øret tyngdepunktet sidder, jo bedre vil høretelefonen blive støttet af øret, og derved skabes naturligvis en bedre lydisolation.

 

Størrelsen og formen på dit øre er genetisk bestemt. Øret vil derfor kunne forandre sig, og det kan blive større eller asymmetrisk med tiden. Formen og designet er derfor vigtige parametre at holde sig for øje, når et fokus er at kunne være optimale for langt de fleste mennesker. Du skal sikre, at høretelefonerne ikke sidder løst, gnaver eller er for tunge og mærkbare, men tværtimod får stabilitet via dit øre.

 

Med hensyn til de nyudviklede Wavell ONE har pasformen netop været i særligt fokus, og den nyeste teknologi er ligeledes i førersædet, hvilket har resulteret i en pasform, der er en afstøbning af øresneglen. Derudover tilbydes 7 forskellige par ørepropper for, at du kan finde den præcise til din øresnegl. Ydermere har vi anvendt den nyeste batteriteknologi, der muliggør en batterilevetid på 7+ timer i din øresnegl.

 

Vi anbefaler 

Wavell Black Edition

899,-

Se mere her

Læs næste

Wavell Tour

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 398 kr.

Dansk kundeservice

Skriv endelig til os hvis du har de mindste spørgsmål. Vi er åben i livechat og på mail: info@wavell.dk

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Læs mere.

Sikker betaling

Vi er e-mærket, og tilbyder betaling igennem: Mobilepay, Visa, Viabill m.m.