William Quist x Wavell

William Quist x Wavell

William Quist x Wavell

Debut single fra den danske kunstner William Quist er ude nu.

— Af Wavell-teamet

Wavell Elsker ny musik

Med rødder i musikken, og en vision om at levere god lyd til alle danskere, er det helt naturligt at have øje på den danske musikscene.

Vi præsenterer: 

William Quist.

William Quist har i dag udgivet sin debutsingle ’Sidste Farvel’, som er ude på alle streamingtjenester. I den anledning, har vi lavet et samarbejde med ham.    William Quist er en ung aarhusiansk rapper, der har en melankolsk vibe med nogle fede omkvæd. Hos Wavell tror vi på, at William Quist bliver et af de nye danske upcoming navn i 2021. 

 

"Sidste Farvel"

‘Sidste Farvel’ er skrevet i samarbejder med den unge sangerinde “Bex”. Der er med til at give singlen den dybde som dansk hip-hop skal have. Singlen er udarbejdet under en lockdown, hvor følelser af ensomhed og distancering fra en anden kan føles endnu mere deprimerende end det i forvejen er. ‘Sidste Farvel’ giver lytteren muligheden for at dykke ned i William Quist’ spændende, medrivende og dog melankolske lydunivers. 

LYT TIL SINGLEN "Sidste Farvel" HER

Opslaget forsætter nedenunder billedet.

 

William Quist har tidligere været frontfigur for duoen “Tempelridderne” der har over 150.000 afspilninger på Spotify. Tiden er nu kommet til, at William Quist vil vise sit nye projekt, der reflekterer en større modenhed, seriøsitet og professionalitet. En af de elementer der går igen, er William Quist’ talent for at skrive omkvæd der spiller videre i underbevidstheden i op til flere dage efter.

LYT TIL SINGLEN "Sidste Farvel" HER

"Man føler virkelig at musikken er til stede"

Hånd i hånd med det musikalske talent, går William Quist selvfølgelig op i god lyd i hverdagen. Her bruger han sine Wavell Black Edition. Black Edition passer perfekt til at give William Quist et frirum, om end han befinder sig derhjemme eller nede i byen. Wavells giver nemlig den nødvendige støjreduktion i et urbant miljø. Da William Quist bliver spurgt om, hvad han godt kan lide ved Wavell udtaler han sig:

”Synes for det første, at de sidder rigtig godt i øret, og så er jeg imponeret over, hvor god lyden er, i forhold til prisen. Den tunge bas gør sig godt i mange genre, og man føler virkelig at musikken er til stede. Det er et fint og enkelt design, med et lækkert matsort finish der giver et ekstra qualityfeel til produktet.”

Gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 398 kr.

Dansk kundeservice

Skriv endelig til os hvis du har de mindste spørgsmål. Vi er åben i livechat og på mail: info@wavell.dk

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Læs mere.

Sikker betaling

Vi er e-mærket, og tilbyder betaling igennem: Mobilepay, Visa, Viabill m.m.