Hvem er vi?

+ 20.000

Glade kunder

2019

Grundlagt

+ 25.000

Solgte produkter

Historien om Wavell startede i 2019 med tre gymnasievenner, der satte sig for at fylde alle danskernes ører med go’ lyd. Hverken mere eller mindre. Go’ lyd i sit simpleste format. Passionen for lyd har altid været der, uanset om det gælder høretelefoner eller højtalere, og det danner også i dag fundamentet for udvikling og forbedring af den traditionelle lydoplevelse.

Vores koncept bygger på idéen om, at go’ lyd ikke nødvendigvis skal være hverken grimt eller dyrt. Lyd, både musik og podcasts, er en stor del af hverdagen for mange. Når vi træder ud af vores comfortzone og skal prøve noget nyt. Når vi skal performe på nye niveauer - eller når vi bare skal slappe af. I lydprodukter fra Wavell oplever du toppen af lyd, lavet i holdbare materialer og til en go’ pris.

På den baggrund er vi meget glade for og stolte over at kunne tilbyde jer de bedste Wavell lydprodukter, der netop kombinerer den bedste lyd, den bedste kvalitet med det flotteste design til den bedste pris – synes vi selv! Det er væsentlige værdier; værdier, der er i højsædet hos os. 

Helt fra begyndelsen, har vi været i tæt samarbejde med vores producenter i Kina, for i samarbejde med dem at kunne skubbe udviklingen i den rigtige retning. Vi har en tæt relation til dem, og vi står inde for alt det, der kommer fra Kina til Danmark. Alle Wavell produkter er testet i henhold til gældende lovgivning ved både IP-rating, certifikater og testrapporter.

Vi forhandler næsten udelukkende gennem vores eget website. Det sikrer, at du får den højeste kvalitet til den lavest mulige pris. Hos Wavell er det en del af konceptet, at der ikke er mellemled og at produktet kommer direkte ud til dig, forbrugeren. På den måde overtager vi en større del af købsoplevelsen, og kan bl.a. give 30 dages tilfredshedsgaranti, som vi har haft siden Wavells spæde start. 

Gå til produkter

I Februar 2022 deltog vi i 7. sæson af Løvens Hule, her fik vi en investering fra Jan Lehrmann og Christian Arnstedt.

Dansk virksomhed, med aarhusianske rødder

Hos Wavell er vi stolte af vores danske baggrund, og de værdier man ofte forbinder med danske virksomhed - nemlig design og kvalitet. To kerne værdier hos Wavell og noget vi efterlever i alle vores produkter.

Gå til produkter

Gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 398 kr.

Dansk kundeservice

Skriv endelig til os hvis du har de mindste spørgsmål. Vi er åben i livechat og på mail: info@wavell.dk

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Læs mere.

Sikker betaling

Vi er e-mærket, og tilbyder betaling igennem: Mobilepay, Visa, Viabill m.m.