Din vej til en bedre lyd

This is default text

Slut med Vindstøj: Høretelefoner der faktisk kan klare opkald.

Mikrofonkvaliteten i in-ear høretelefoner har alt for længe været udfordret. Men hvorfor? Danskere lancerer høretelefoner til at forbedre samtaleoplevelsen med banebrydende mikrofonteknologi.

Onsdag d. 12 April, 2024 ‍
af Sidsel Kjærgaard

3000 k+ Followers

2000k+ Likes

Set i

I teknologiens tidsalder, hvor fjernarbejde og mobil kommunikation dominerer, står vi ofte over for det klassiske dilemma: kvalitetssamtaler versus trådløs bekvemmelighed. De fleste høretelefoner glimrer ved musikoplevelsen men står svagt, når man skal gøre brug af mikrofonerne 

Kender du til frustrationen af true wireless høretelefoner, der er upålidelige til samtaler? Eller har du også fundet tilflugt i et par kablede høretelefoner for at sikre samtalekvaliteten? Dette er den virkelighed, mange står overfor – et valg mellem frihed og funktionalitet.

I følge tal fra Danmarks Statistik arbejdede mere end 35% af danskerne hjemmefra mellem 1-2 gange om ugen i gennemsnit - og hvis du tænker over det så har du sikkert også gjort det en gang eller to. Udover hjemmearbejde er det næsten også blevet normalen, at man klare et opkald eller to når man er på farten - hvad end det er på cyklen, i bilen eller på gå ben.


Ser man på tal fra Statista er opkaldskvaliteten nummer 7 over højestvægtede features når det kommer til køb af høretelefoner - altså er det en funktion man bare tænker er der?

"Frihed er når ting bare fungerer, og du aldrig skal skænke det en tanke"

For hvis du tænker over det, så har du nok stået med hænderne fyldte og høretelefoner i ørene midt i opkald, og den eneste respons du får igen er "jeg kan ikke høre dig." Det er netop situationer som disse danske Wavell gerne vil undgå. For dem er muligheden for opkald ikke godt nok - nej det er en lige så vigtig funktion som selve lyden. 

"Mennesker er sociale individer der elsker at connecte med andre mennesker."

If you aren’t taking Alpha BRAIN®, you are operating at a disadvantage.

Find out why.

Giv dig selv en bedre lyd og opkaldsoplevelse

I en begrænset periode kan du få 15% rabat med koden "LYDUNIVERSET"

SE MERE

Wavell 3 Pro's Banebrydende Løsning

Fra frustration til innovation – Wavell har vendt problemet til en løsning. Wavell 3 Pro er frugten af dansk lyd og iværksætteri, der sikrer at opkald går klart igennem uanset om det er på kontoret eller cyklen.

Wavell 3 Pro

Åben op for en verden muligheder med Wavell 3 Pro og lad lyden drage dig mod dine mål. 40 dB Noise Cancellation og 6 mikrofoner med ENC og Wind Cavity giver dig en uforstyrret oplevelse og sikrer dig knivskarpe opkald - selv i vindfyldte miljøer. Download "Wavell Connect" i App Store eller Google Play og tilpas din oplevelse, præcis efter dine præferencer.

Wavell 3 Pro's Banebrydende LøsningAvanceret Wind Cavity Mikrofonteknologi: To af mikrofonerne i Wavell 3 Pro er integreret i et vindhulrum, som sikre at vindstøj ikke passerer mikrofonerne under samtaler. Dette sikrer, at der ikke er støj over mikrfonerne, og din stemme kan høres I stedet.


Environmental Noise Cancellation (ENC): ENC-teknologien arbejder sammen med mikrofonerne for at filtrere baggrundsstøj fra omgivelserne, hvilket forbedrer samtalekvaliteten markant ved at holde fokus på din stemme.

Højkvalitets Mikrofonopsætning:
Wavell 3 Pro er udstyret med seks mikrofoner, der sammen sikrer en omfattende lydoptagelse fra forskellige vinkler, hvilket bidrager til en mere naturlig og klar lydgengivelse i telefonopkald.

Giv dig selv en bedre lyd og opkaldsoplevelse

I en begrænset periode kan du få 15% rabat med koden "LYDUNIVERSET"

SE MERE

NettoFitness.dk

Anmelder

"Jeg meget tilfreds med mine Wavell 3 Pro og kan anbefale dem til alle de søger de bedste høretelefoner på markedet! Wavell 3 Pro har nogle imponerende funktioner og ydeevner, der placerer dem i den øverste liga af trådløse hovedtelefoner."

If you aren’t taking Alpha BRAIN®, you are operating at a disadvantage.

Find out why.

Giv dig selv en bedre lyd og opkaldsoplevelse

I en begrænset periode kan du få 15% rabat med koden "LYDUNIVERSET"

SE MERE

Hvem er Wavell?

Wavell er et dansk lydbrand, født i 2019 ud af en kærlighed til lyd og den glæde, den kan sprede. Er det overhovedet muligt at forblive sur, når man hører en god sang? Det tror vi ikke. Det personlige touch ved oplevelsen med vores produkter er afgørende for os hos Wavell, for vi kender selv til den enorme forskel, god lyd kan gøre i hverdagen - kort sagt, vi skaber med en forbruger-til-forbruger filosofi.


Dette er også grunden til, at en af hjørnestenene i Wavell altid har været overbevisningen om, at lyd først og fremmest skal opleves. Det er derfor, vi med stolthed tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på vores produkter gennem vores Buy & Try-koncept, så du kan føle dig tryg ved at udforske kvaliteten af det, vi har at byde på.

Giv dig selv en bedre lyd og opkaldsoplevelse

I en begrænset periode kan du få 15% rabat med koden "LYDUNIVERSET"

SE MERE

Wavell 3 Pro

✔️ Aktiv støjreduktion
✔️ Vand- og svedafvisende
✔️ Flere størrelser ear-tips
✔️ Stor driver med stor lyd

BRUG KODEN: 
LYDUNIVERSET

OG SPAR 15%

SE MERE

Med LYDUNIVERSET kan du spare 15% i en begrænset periode på Wavell 3 Pro. 

30 dages tilfredshedsgaranti

Gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 398 kr.

Dansk kundeservice

Skriv endelig til os hvis du har de mindste spørgsmål. Vi er åben i livechat og på mail: info@wavell.dk

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Læs mere.

Sikker betaling

Vi er e-mærket, og tilbyder betaling igennem: Mobilepay, Visa, Viabill m.m.