Din vej til en bedre lydoplevelse

This is default text

Problemer med at finde høretelefoner som sidder perfekt? - Her er det mest almindelige problem og hvordan det kan løses.

Har du tidligere døjet med trådløse høretelefoner eller in-ear høretelefoner, der ikke sidder som de skal? Du er bestemt ikke alene. Danske lyd-entusiaster har taget udfordringen op og arbejder arbejdet på et par høretelefoner, der kan være svaret til dig.

Onsdag d. 17 April, 2024 ‍
af Sidsel Kjærgaard

3000 k+ Followers

2000k+ Likes

Set i

Komfort er blandt de 3 vigtigste faktorer for kunder, når de skal vælge høretelefoner. Så hvorfor kan det være så vanskeligt for nogle at finde et par, der passer?


I lydindustriens kapløb efter teknologiske funktioner har in-ear høretelefoner risikeret at miste deres essens – at være små og diskrete. Har industrien overset værdien af den komfort, kunderne søger, i jagten på den næste innovation?

En industri langt fra kunderne.

I lydindustriens kapløb efter at integrere højteknologiske funktioner i in-ear høretelefoner, har fokus været rettet mod at indfange funktioner typisk reserveret til over-ear modeller. Men i jagten på innovation, har in-ear høretelefoner næsten mistet deres kerneessens – at være små, diskrete og komfortable.

*Statistik over kundernes vigtigste parametre, når de vælger trådløse in-ear høretelefoner.

Denne erkendelse blev en katalysator for en lydvirksomhed i Aarhus, Wavell, hvor irritationen voksede, og hvor virksomheden selv var faldet i samme fælde som giganterne. De mødte kunder, inklusiv deres egne familiemedlemmer, der ikke kunne bruge produkterne på grund af størrelsen. Dette førte til en ny retning for dette Aarhusianske startup, som begyndte at udforske og udfordre det etablerede, spørgende hvad der kunne gå galt ved at tænke anderledes.


Det blev starten på en omvæltning i lydvirksomoheden om, hvem der kan nyde fordel af trådløse høretelefoner. Ikke kun for nogle få familiemedlemmer, men allered for over 10.000 danskere.


Gennem deres udvikling og undersøgelser blev det klart, at en grundlæggende misforståelse havde udviklet sig omkring, hvad in-ear høretelefoner burde tilbyde deres brugere. Markedets giganter syntes at have udviklingsafdelinger så fokuserede på mikrochips og gimmicks, at de overså brugerens grundlæggende behov.

"Men hvad hvis vi lyttede til kunderne? For dem drejer det sig om én central ting: Komforten og friheden ved at have et par små in-ears. Hvis de virkelig ønskede de funktioner, som branchen forsøger at implementere, ville de så ikke bare vælge over-ear høretelefoner, hvor teknologien oprindeligt blev udviklet og stadig fungerer bedst?" - Hjalmar Kærn - medstifter af Wavell

"Men hvad hvis vi lyttede til kunderne? For dem drejer det sig om én central ting: Komforten og friheden ved at have et par små in-ears. Hvis de virkelig ønskede de funktioner, som branchen forsøger at implementere, ville de så ikke bare vælge over-ear høretelefoner, hvor teknologien oprindeligt blev udviklet og stadig fungerer bedst?" - Hjalmar Kærn - medstifter af Wavell

Med ekspertise fra både Kina og Danmark udviklede Wavell et produkt med 3 ting for øje: Ultra små høretelefoner, der sidder perfekt, selv i de mindste ører, og som kombinerer essentielle funktioner med fremragende dansk lydkvalitet.


Det endelige produkt blev Wavell 3 Light Comfort – en høretelefon, der som navnet antyder, er designet til at være lille, let og behagelig. En vision, der snart skulle revolutionere måden folk opfatter høretelefoner på, gøre ægte trådløs lyd tilgængelig for alle, og udfordre markedets ledere på deres egen hjemmebane.

Wavell 3 Light Comfort

Høretelefoner der passer selv til de mindste ører?

I en begrænset periode kan du få 15% rabat med koden "LYDUNIVERSET15"

Vigtigst af alt er, hvordan den sammenligner sig med konkurrerende in-ear høretelefoner, hvor der blandt andet også bliver markedsført med "maksimal komfortabel pasform"

If you aren’t taking Alpha BRAIN®, you are operating at a disadvantage.

Find out why.

Hvorfor Wavell 3 Light Comfort fra danske Wavell?

Det handler om de 3 vigtigste faktorer for høretelefoner til små ører:

1. - Høretelefonen skal have en lille radius, der passer i øresneglen og udnytter ørets hulrum til at holde høretelefonerne på plads. Hvis høretelefonerne er bredere end dette rum, vil høretelefonens tyngdepunkt være uden for øret, hvilket skaber usikkerhed og manglende støtte.

2. - Eartippen skal være stor nok til at levere det rigtige segl i øregangen, for at skabe en god lydgengivelse - men lille nok til ikke at trænge for langt ind i øregangen og undgå irritation – en udfordring for større høretelefoner, der kræver at sidde dybt for at opnå den nødvendige støtte deres ekstra massefylde og gimmicks behøver.


3. - Justerbarheden af høretelefonerne er essentiel. Hos Wavell 3 Light Comfort kan hele den nedre del af høretelefonen udskiftes for at sikre, at den sidder godt både i øresneglen og kanalen, støtter hele vejen rundt og ikke skaber ubehag.

Wavell 3 Light Comfort giver dig ikke kun en perfekt pasform til små ører, men sikrer også hele dages brug med 5 timers batteritid pr. opladning og yderligere 3 fulde opladninger i etuiet.


Avancerede funktioner som aktiv støjreduktion gør dem til det ideelle valg for enhver aktivitet, fra et larmende fitnesscenter til offentlig transport. Med den nyeste Bluetooth 5.2-teknologi sikres en stabil forbindelse til dine enheder, mens IPX5-klassificeringen garanterer vand- og svedresistens, velegnet til alle former for aktivitet. Med berøringskontrolfunktionen kan du nemt navigere i din musik, besvare opkald og aktivere sleep timer-funktionen.

Wavell 3 Light Comfort

Høretelefoner der passer selv til de mindste ører?

I en begrænset periode kan du få 15% rabat med koden "LYDUNIVERSET15"

Wavell tilbyder faktisk at du kan prøve i 30 dage.

Wavell har så stor tillid til deres nyskabende design og funktionalitet i deres høretelefoner, som er skabt til perfekt at passe selv de mindste ører, at de tilbyder en 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Dette er en del af deres Buy & Try-koncept, der sikrer, at du ikke behøver at forpligte dig til et par høretelefoner, som ikke lever op til dine forventninger/ører, en service som ingen af konkurrenterne tilbyder.

NettoFitness.dk

Anmelder

"Den lille størrelse og det bløde silikoneovertræk gør dem virkelig behagelige at have i ørerne, og de følger med i bevægelserne uden at forstyrre.."

If you aren’t taking Alpha BRAIN®, you are operating at a disadvantage.

Find out why.

Hvem er Wavell?

Wavell er et dansk lydbrand, født i 2019 ud af en kærlighed til lyd og den glæde, den kan sprede. Er det overhovedet muligt at forblive sur, når man hører en god sang? Det tror vi ikke. Det personlige touch ved oplevelsen med vores produkter er afgørende for os hos Wavell, for vi kender selv til den enorme forskel, god lyd kan gøre i hverdagen - kort sagt, vi skaber med en forbruger-til-forbruger filosofi.


Dette er også grunden til, at en af hjørnestenene i Wavell altid har været overbevisningen om, at lyd først og fremmest skal opleves. Det er derfor, vi med stolthed tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på vores produkter gennem vores Buy & Try-koncept, så du kan føle dig tryg ved at udforske kvaliteten af det, vi har at byde på.


Wavell 3 Light Comfort

✔️ Ultra lille design
✔️ Aktiv støjreduktion
✔️ Vand- og svedafvisende
✔️ Flere størrelser ear-tips

BRUG KODEN: 
LYDUNIVERSET

OG SPAR 15%

Med Lyduniverset kan du spare 15% i en begrænset periode på Wavell 3 Light Comfort. 

Sikker betaling

Wavell 3 Light Comfort

Høretelefoner der passer selv til de mindste ører?

I en begrænset periode kan du få 15% rabat med koden "LYDUNIVERSET15"

Gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 398 kr.

Dansk kundeservice

Skriv endelig til os hvis du har de mindste spørgsmål. Vi er åben i livechat og på mail: info@wavell.dk

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Læs mere.

Sikker betaling

Vi er e-mærket, og tilbyder betaling igennem: Mobilepay, Visa, Viabill m.m.