Season 3 er en hyldest til alt lyd:

Lige fra de dybe, rytmetunge beats i en reggaeton-klub i hjertet af Puerto Rico, til de melodiske klange af en spansk guitar på en brostensbelagt gade i Andalusien, til de eksplosive rockeksplosioner i et historisk musikvenue på Sunset Strip i Los Angeles, til den forførende samba i Rios livlige karnevalsgader. Musik er en subjektiv størrelse, og det som kan få foden til at vippe eller skulderen til ufrivilligt at begynde at lave trækninger hos den ene, kan få den anden til at føle en pludselig trang til tage et par Wavell 3 Pro i ørerne og skrue helt op for støjreduktionen. Det synes vi, er det smukke ved musikken. I Season 3 omfavner vi nysgerrigt, elskværdigt og med åbent sind alle tonerne lige fra vores Light Series til Main Series.

Forbundet til omverden

Wavell 3 Pro er vores hidtil kraftigste høretelefon med en toneangivende lyd og hele 6 mikrofoner med ENC og Wind Cavity.

Oplev nu

Wavell Connect

Tilpas din oplevelse præcis som du ønsker

Download "Wavell Connect" i enten AppStore eller Google Play og tilpas alt fra lyd, touch funktioner, Active Noise Cancellation og meget mere.

Virker kun med Main Series.

Se mere

Wavell 3 Core

Se mere

Gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 398 kr.

Dansk kundeservice

Skriv endelig til os hvis du har de mindste spørgsmål. Vi er åben i livechat og på mail: info@wavell.dk

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Læs mere.

Sikker betaling

Vi er e-mærket, og tilbyder betaling igennem: Mobilepay, Visa, Viabill m.m.