Lyden af Wavell

Hvorfor elsker vi god lyd

En familie af lyd

Vi ønsker at skabe en familie #JOINTHEWAVE, som er forbundet gennem kærligheden til fantastisk lyd, uanset om det er til intens lytning eller som en pause fra hverdagens støj. Vi vil gerne styrke brugen af lyd og musik som et middel til at skabe glæde.

Hvad kendetegner god lyd?

God lyd er subjektivt, og det afhænger især af ens præferencer og musiksmag. God lyd i forhold til musik i daglig tale kan beskrives ved flere kriterier. En af de vigtigste er balance. Lyden skal være balanceret, så alle instrumenter og vokaler kan høres klart og fremtrædende, når det er ment, uden at nogen dominerer for meget. Klarheden er også vigtig, så man kan skelne mellem alle toner og instrumenter i musikken. Lyden skal også have et godt dynamisk område, så musikken har kraft og liv. Præcision i form af toner i takt og i rytmen er også vigtigt for en god musikoplevelse. Rummelighed og distance kan også give en illusion om at musikken kommer fra et bestemt sted i rummet. Tilpasset volumen er vigtigt for at undgå skader på ørerne. Emotionel lyd, så man kan mærke musikkens følelser og budskab er også vigtigt. Naturlig lyd så det lyder som om musikken er live og ikke manipuleret, er endnu en vigtig faktor for en god musikoplevelse. Med andre ord, god lyd skal være til at føle. Derfor tilbyder vi også 30 dages fuld tilfredshedsgaranti - på den måde kan du selv føle vores lyd.

Hvad kendetegner Wavell's lyd?

Hos Wavell handler god lyd om, at lyden kommer ind under huden
fysisk og emotionelt, så den rykker dig. Vi er drevet af vores egen lydpassion om at skabe de bedste forhold for dig til at kunne mærke lyden, som du bedst kan lide det. Vores koncept stammer fra troen om, at lyd bidrager mere til hverdagen end vi aner.

Når du skal starte festen eller have hjælp til at få pulsen op
eller ned. Det hele vender tilbage til, at lyd er noget, der skaber en følelse. Vi kan ikke beskrive den følelse for dig med ord, men vi kan give dig muligheden for at mærke det. Derfor tilbyder vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti – så du kan få lov til at komme på date med vores produkter, før du forpligter dig.

Gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 398 kr.

Dansk kundeservice

Skriv endelig til os hvis du har de mindste spørgsmål. Vi er åben i livechat og på mail: info@wavell.dk

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Læs mere.

Sikker betaling

Vi er e-mærket, og tilbyder betaling igennem: Mobilepay, Visa, Viabill m.m.